Djevojka bari momka u WCu

    • Djevojka bari momka u WCu
      • 25.05.2011. | Kategorija: tucnjava | Pogledano: 11504 puta

        Rekli bi: Ovako se bari... ali... Nikad neznaš s današnjim djevojkama što može biti, naime ako joj nedaš što ona želi možeš gadno stradati kao ovaj momak koji je naletio na krivu. Seksualno nasilna cura.

    Vaši komentari
      Što su Ludorije.com?
      Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
      Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
      Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
      Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
      Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
    TRAŽILICA:
      Slučajni odabir
      Konj pleše Čudesan stroj za presađivanje drveča BMXom se okrenuo za 720 stupnjeva Pogledajte što je preživio najsretniji biciklist na svijetu Sviđa Vam se ovaj novi Guitar Hero Idiot pregazio čovjeka na benzinskoj Zabava na poslu Pivske čaše uz koje ne možete koristiti mobitel
      Humor kutak zanimljivosti
ekskluziva.baJavno.baleenks.comcujovo.com Ludorije.com RSS Kanal